Mirela Lapanović spet zaljubljena

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tokrat ji je srce ukradel postavni temnolasec …
Oglej si celoten članek

Po razdrti zaroki s francoskim poslovnežem Richardom je zmagovalka šova Big Brother, Mirela Lapanović, spet našla srečo v ljubezni. Na Instagramu je objavila fotografijo z novim izbrancem, s katerim sta se spoznala pred osmimi meseci, in zapisala: "Vse blazine tega sveta menjam za tvoja ramena." K videoposnetku njunih prekrižanih rok pa je pripisala, da "ni bilo logično, bila je ljubezen".

Mirela že vrsto let živi v Črni gori, a se septembra seli v Skandinavijo. Za zurnal24.si pa je povedala, da sta z novim izbrancem zelo srečna. To je po zmagi v šovu big Brother, leta 2016, njena osma ljubezenska zveza. Vse njene izbrance si oglejte TUKAJ

Foto: Instagram Mirela Lapanović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:35 11. Avgust 2021.

    o Marijapomagaj, kakšna zbirka "lepotcev" :(

  • 10:02 11. Avgust 2021.

    Ta 33-tič in spet je našla tistega ta pravega-pardon-trdega......

  • 09:42 11. Avgust 2021.

    koliko LJUBEZNI pa bo še imela?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.