Magazin > VIP
23767 ogledov

Vsi moški Mirele Lapanović

mirela, andrej
1/7
Facebook
Ena izmed naših najbolj znanih resničnostnih zvezdnic Mirela Lapanović ima zelo pestro ljubezensko življenje.

Mirela Lapanovič, ki jo je širna Slovenija spoznala leta 2016 kot tekmovalko šova Big Brother, kjer je tudi zmagala in domov odnesla 50 tisoč evrov, je kraljica romanc. V šov je stopila zasedena, takrat je bil njen srčni izbranec oče njenega mlajšega sina, podjetnik Andrej, a mu je pred kamerami nataknila rogove, ko je med rjuhe zlezla z veliko mlajšim Primorcem Markom. Kmalu po šovu se je zapletla z resničnostnim zvezdnikom Sandijem Kojičem. Simpatija ni trajala dolgo in Mirela za nekaj časa vrnila v Andrejev objem, a se jima tudi v drugo ni izšlo. Leta 2017 je bila nato kratek čas v zvezi z enim najboljših srbskih poslovnežev, Dejanom Popovićem Tigrom.

Lapadanovičeva se je preizkusila tudi kot tekmovalka v kontroverznem srbskem šovu Parovi, v katerem se je zapletla s sotekmovalcem Milijem, ki naj bi jo v naslednji sezoni šova pred kamerami posilil. Mirela je zaradi tega incidenta tožila ustvarjalce šova, saj trdi, da so jo omamili, njeno zgodbo je potrdila tudi ena izmed sotekmovalk. Iz šova jo je rešil njen takratni fant, srbski poslovnež Nebojša, ki ga je spoznala, preden je v šov Parvi vstopila drugič. Očitno ima lepotica ob poslovnežih šibka kolena, saj ji je zadnji dve leti srce grel francoski poslovnež Richard, ki ji je v Črni gori celo kupil stanovanje, a sta se pred kratkim prijateljsko razšla. Za Zurnal24.si je že razkrila, da ima novo ljubezen: "Sem lepa ženska, v najlepših letih, ogromno je osvajalcev, ki so mlajši, uspešni, postavni, zabavni ... Preprosto živim s polnimi pljuči in v družbi svojega sedanjega partnerja.“ No, očitno Richara le ni prebolela, on pa ne nje, saj je razkrila, da sta se pobotala in zaročila. 

Vse njene moške si poglejte v galeriji. 

Komentarjev 10
  • bi_ba 10:45 11.avgust 2021.

    zakaj pa je isti članek vsake 14 dni? Ni nič novega? Kje so pa slike in reportaža z njene poroke, ki naj bi bila letos poleti? Aja, pač nekega leta poleti, a ne?

  • Avatar pantani
    pantani 07:56 23.november 2020.

    Ni vredna da bi jo pes po...l, kaj šele, da jo omenjate v členku!!!

  • Majazmaja 16:36 22.november 2020.

    Slovenija pa še ni in dolgo ne bo imela večje k* kot je tale Mirela. Lastne otroke je prepustila drugima ženskama (še sreča!), ki zanju skrbita in jima nudita vse, kar jima Mirela 'ne more,' ker mora 'živeti, dokler je ...prikaži več lepa in mlada in oh in ah'.

Sorodne novice