Magazin > Film & Glasba & TV
8172 ogledov

Srbi v šovu napovedali dogodek kot ga še ni bilo!

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube

Kontroverzni srbski resničnostni šov Parovi, v katerem je pred leti nastopila tudi naša zmagovalka šova Big Brother Mirela Lapanović, bo drugo leto postregel s prizorom, ki ga v resničnostnih šovih na Balkanu še ni bilo. Prepiri, seks v živo, pretepi, prevare in ostali škandali, ki jih je šov poln, sedaj pa se je ena izmed tekmovalk odločila, da bo rodila pred kamerami.

Anđelina Marjanovič Đina je trenutno v sedmem mesecu nosečnosti in je nekaj časa v šovu ni bilo, ko pa se je pred kratkim vrnila, je napovedala, da bo rodila pred kamerami in s tem šokirala tako sostanovalce kot gledalce, poroča hrvaški spletni portal 24Sata. 

Parovi | Avtor: YouTube YouTube

V šovu že dve sezoni sicer veliko prahu dviguje najbolj kontroverzni par na Balkanu, Milijana in Milojko Božić, med njima je namreč kar 53 let starostne razlike. Milijana je soprogu letos vsem na očeh rogove nataknila s prav tako veliko starejšim nekdanjim zapornikom Žapcem, s katerim sta občevala kar v pričo Milojka. A očitno to še ni dovolj škandalozno, kajti produkcija se je odločila, da bo v živo predvajala rojstvo otroka. V tujih šovih je to pred kamerami storila članica klana Kardashian, Kourtney Kardashian

Naša Mirela pa na kontroverzni šov Parovi nima lepih spominov, po odhodu je celo trdila, da so jo tam omamili in zlorabili. Lansko leto je povedala, da bo na sodišču dokazala, da je bila s strani producentov in sotekmovalcev srbskega šova Parovi omamljena in zlorabljena. "Žrtve nikoli ne rabijo biti tiho. Vse imam podkrepljeno z laboratorijskimi izvidi in pričami. V krvi so mi našli drogo GHB, ki velja za drogo, s katero te omamijo in posilijo. V moji prvi sezoni, ko sem spila le dva koktajla in izgubila zavest, so me odpeljali na kliniko, a takrat krvne slike nisem dobila. Šele sedaj, preko odvetnikov, ki mi jih je priskrbel Nebojša (takratni partner, op. a.), ki me pri vsem tem finančno podpira. Brez njega ne bi zmogla. Pravijo, da je to dobljena tožba, zahtevamo pa zelo, zelo veliko vsoto. Tako veliko, da se bom od resničnostnih šovov lahko upokojila za vedno. Lepo vsoto pa bom namenila tudi žrtvam posilstev in socialno ogroženim mamicam samohranilkam,“ je povedala takrat. 
 

Komentarjev 1
  • tone51 18:53 31.december 2019.

    bravo ana višek pisunstva...bravo predlagam da se udeležiš tega yugo šova..mislim da si najbolj primerna za tale šov....pa da te napovejo da te bodo fukali v u rit

Sorodne novice