Magazin > VIP
23999 ogledov

Najbolj razvpit par Srbije: Miljana Milojka javno prevarala z bivšim zapornikom!

Milijana Youtube
Najbolj znani balkanski par, s kar 53-letno starostno razliko, zoper poskrbel za škandal.

Milijana (21) in Milojko Božič (74) sta tudi v novi sezoni del priljubljenega srbskega šova parovi, a tudi tokrat ne gre brez škandalov. Nedavno se je mlada Milijana vsem na očeh strastno poljubljala z bivšim zapornikom Nemanjo Stamatovićem Žapcem, s katerim se je pred tem strastno zapletla že pod prho. Milijana je vroče igrice sicer zanikala: "Jaz z njim nisem vzpostavljala stika, obljubila sem si, da z njim ne bom imela stika, nanj pa ne morem vplivati." A Nemanja trdi drugače in pravi, da je se je v tuš kabini dogajalo marsikaj oziroma "kar s tako mlado lepotico lahko počneš pod tušem", kot je dodal sam.

Milojko zaradi dogodkov gladovno stavka, kar se že odraža na njegovem zdravju in pravi, da bo po šovu zahteval ločitev, Nemanja pa ga še naprej draži, češ, kaj si je izbral tako mlado ženo, če ne prenese, da jo gledajo tudi drugi. 

Nad Milijano pa se jezijo tudi ostali tekmovalci. "Sedaj si pokazala, da si navadna kur***ina. V šovu ne najdeš neke druge igrice, pa tako ponižuješ moža. Sram naj te bo," ji je zabrusil sotekmovalec Alberto. 

Komentarjev 2
  • Avatar Wandalessi
    Wandalessi 23:47 29.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • sam50 08:55 29.oktober 2019.

    Ta ku... prevara le tu pa tam samo sebe,ko leže z dementnim Milojkom,drugače pa napade vse po vrsti....

Sorodne novice