Magazin > Film & Glasba & TV
16610 ogledov

Golobčka Milojko (74) in Milijana (21) pred kamerami kričala zaradi zapuščine

Milojko Božić Facebook
Najbolj kontroverzen par na Balkanu se že krega zaradi premoženja.

Čeprav sta Milojko Božić in Milijana Bogdanović, med katerima je 53 let starostne razlike, še pred kratkim zatrjevala, kako zaljubljena sta in da Milijani ne gre le za denar, temu očitno ni čisto tako. Par je trenutno v srbskem resničnostnem šovu Parovi, kjer sta se že glasno sporekla.

Prvi večer Milojku ni bilo všeč, da je se Milijana družila z mlajšimi sotekmovalci, zato je odšel v posteljo. "Ona hoče samo denar in slavo," je Milojku rekel sotekmovalec  Dario Šogorović. Pogovarjali pa so se tudi o tem, kako je Milijana od svojega nekdanjega 68-letnega ljubimca zahtevala, da se loči in nanjo prepiše lastnino. Takrat je bila še mladoletna. "Nimaš razloga, da si prestrašen, to so neumnosti," je Milojka kasneje pomirila njegova draga, a s tem prepira še ni bilo konec

"Jaz te ne bom pustila in ničesar ne rabim od tebe. Vprašanje je, ali bo kaj iz tega, o čemer sva se pogovarjala. /../ Ko je govora o poroki, je pet mesecev super, ko pa je treba nekaj pustiti tistemu, ki si zasluži, je pet mesecev malo," je med drugim kričala Milijana. 

"Zapustil ti bom, normalno," je Milijano, ki je bila na robu joka, želel pomiriti Milojko, a mu je ta nazaj zabrusila: "Hočeš, da ti dam klofuto in odidem, ali to hočeš? Tukaj sem lahko samo, da ti ne umreš."

milojko božić Ona 21, on 74 Magazin Ona 21, on 74: Pred kamero se bosta predala strasti, da dokažeta svojo ljubezen milojko božić Ona 21, on 74 Magazin Ona 21, on 74: Sotekmovalci v šovu so si ob tem "vročem“ prizoru prekrili obraz
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.