Magazin > Bizarno
19323 ogledov

Ona 21, on 74: Pred kamero se bosta predala strasti, da dokažeta svojo ljubezen

milojko božić Instagram
Trenutno najbolj razvpit par Srbije, 21-letna Milijana Bogdanović in 74-letni Milojko Božić, sta šla v šov Parovi. O njuni zvezi pišejo tudi v tujini.

Milijana Bogdanović in Milojko Božić sta s svojo ljubeznijo razburkala javnost. Loči ju namreč kar 53 let, kar golobčka prav nič ne moti. Milijana je pred kratkim medijem zaupala, da je v njuni spalnici vsak dan zelo pestro in da Milojko ne potrebuje viagre. Odpovedati pa sta se morala misijonarskemu položaju, saj ima upokojenec težave s srcem.

milijana loči ju 53 let! Magazin O tej ljubezni govori cela Srbija!

Kako vroča je njuna ljubezen, nameravata Srbiji pokazati v šovu Parovi, katere del sta postala v torek. O tem poroča celo Daily Mail.
"Seveda bova seksala, zakaj ne bi? Rada bi zanosila in rodila. Če ne v šovu, pa pozneje. Ljudem bi res rada dokazala, da je med nama resnična ljubezen in da ne gre za marketinški trik. Rada se imava, kar bodo gledalci tudi opazili. Milojka v vili zagotovo ne bom prevarala,“ je povedala Milijana in dodala, da ji ostali moški v šovu niso všeč, saj ne nosijo očal in nimajo sivih las.

Mama jo je peljala k psihiatru

Pred njunim vstopom v šov je z mediji spregovorila mama 21-letnice, Slađana Bogdanović, ki je hčer zaradi zanimanja za starejše moške poslala k psihiatru. "Posvetovali smo se z zdravniki, ali obstaja zanjo zdravilo. Skupaj sva šli k psihiatru in psihologu, nato pa je na terapije hodila sama. Zdravniki so razložili, da njenega stanja ne morejo zdraviti. Da je pač takšna,“ je povedala mama in dodala, da se je družina morala sprijazniti z njeno naklonjenostjo do starejšim moškim.

Komentarjev 6
  • leonardo 14:57 29.marec 2019.

    Bedaki, z materjo vred!

  • Anica Kozlevčar 13:21 29.marec 2019.

    Res, bolj star, bolj nor. Tukaj ni računice. Spomnite se Anna Nicole Smith!!!!

  • alen04 09:34 29.marec 2019.

    Bolj star bolj nor.