Magazin > VIP
16760 ogledov

Ona 21, on 74: Sotekmovalci v šovu so si ob tem "vročem“ prizoru prekrili obraz

Milijana Bogdanović, milojko božić
1/3
Youtube/Parovi
To je bilo zanje preveč.

Kot smo poročali, se je trenutno najbolj razvpiti par Srbije, 21-letna Milijana Bogdanović in 74-letni Milojko Božić, vselil v vilo šova Parovi, v katerem smo pred časom spremljali tudi Mirelo Lapanović iz Big Brotherja.

milojko božić Ona 21, on 74 Magazin Ona 21, on 74: Pred kamero se bosta predala strasti, da dokažeta svojo ljubezen

Milijani so mnogi očitali, da si je izbrala Milojka zaradi denarja, a 74-letnik zagotavlja, da ima zelo skromno pokojnino. Pravita tudi, da je njuna ljubezen pristna in da bosta to v šovu tudi dokazala. "Seveda bova seksala, zakaj ne bi? Rada bi zanosila in rodila. Če ne v šovu, pa pozneje. Ljudem bi res rada dokazala, da je med nama resnična ljubezen in da ne gre za marketinški trik. Rada se imava, kar bodo gledalci tudi opazili,“ je 21-letnica povedala pred vselitvijo v vilo, a parček si je sedaj očitno premislil.

Četudi sta se zunaj menda vsak dan ljubila, tega gledalci ne bodo videli, kar pa ne pomeni, da si pred kamero ne izkazujeta nežnosti.
Njuni sostanovalci ostajajo skeptični. Da bi tudi njima pokazala, kako vroča je njuna zveza, sta si pred vsemi dala francoski poljub. Nekateri so si ob prizoru prekrili obraz. "To je sramota,“ so bili zgroženi.

Milijana Bogdanović, milojko božić | Avtor: Youtube/Parovi Youtube/Parovi


Milijana je že večkrat povedala, da je njen Milojko odličen ljubimec, ki ne potrebuje viagre. "Seksava enkrat na dan. Ponavadi se zgodi spontano, kadar pa seks načrtujeva, rada eksperimentirava. Tako si izkazujeva nežnosti na pralnem stroju, saj naju to še dodatno vzburja,“ je povedal Milojko.

Par bo z denarjem, ki ga bo zaslužil v šovu, obnovil svojo hišo, načrtujeta pa tudi umetno oploditev, saj si zelo želita otroka.

 

Komentarjev 1
  • stefan503 10:12 03.april 2019.

    Bednika ! Ni problem spočeti otrok, temveč jih je potrebno pripeljati do "kruha", kar pa njemu pri teh letih ne bo uspelo. To je NEODGOVORNO dejanje in otrok lahko ostane v breme države