Magazin > VIP
51895 ogledov

To si bo po smrti 53 let starejšega ljubimca privoščila mlada Srbkinja

milojko božić Instagram
Ljubezen očitno ni tako močna, kot sta govorila pred vstopom v šov.

Srbi, ki spremljajo šov Parovi, so šokirani. 21-letna Milijana Bogdanović, ki se je v hišo šova preselila s svojim 53 let starejšim partnerjem Milojkom Božićem, namreč že razmišlja o tem, kaj si bo privoščila, ko bo njen ljubimec umrl.

milojko božić video Magazin V šovu Milojko fizično napadel svoje 53 let mlajše dekle

"Seveda se bom poročila, saj je poroka že plačana. V najino hišo ne bom nič vlagala, saj se bojim, da bi mi jo njegovi otroci vzeli. Z Milojkom bom do 25. leta, nato pa si bom našla drugega. Poskusila bom, da vidim, koliko lahko prenesem. Ves čas razmišljam o tem, da bo kmalu umrl. Ko se bo to zgodilo, bom šla naprej. Denar od resničnostnega šova bom vložila vase. Si kupila silikonsko oprsje in avto,“ je o svojih načrtih sotekmovalce obvestila lepša polovica najbolj kontroverznega para Srbije.
milojko božić Magazin Milijani 53 let starejši ljubimec ne diši več, poljubljala 35-letnika!

Milijana tudi trdi, da jo zaročenec omejuje. "Pravi, da je dovolj, če imam eno prijateljico?! Prepovedal mi je tudi zabave. Mlajši bi šel z mano ven, Milojko pa bi ves čas sedel na kavču,“ je razočarana.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Avatar Urveminsa
    Urveminsa 00:55 15.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Brooke_Gascoigne 15:56 14.junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 € in 29485 € v zadnjem mesecu plače od Googla in delam 2 do 4 ure na dan v prostem ...prikaži več času. To je res prijazno do uporabnika in tako sem vesela, da sem izvedela zaa t0. Preberite več na tej strani ...... ➤➤➤➤➤➤➤ www.WebJob98.Com