Magazin > VIP
12654 ogledov

V šovu Milojko fizično napadel svoje 53 let mlajše dekle

Milojko Božić Facebook
Med 21-letno Milijano in 74-letnim Milojkom je postalo nevzdržno.

Trenutno najbolj znani kontroverzni par na Balkanu, med Milijano Bogdanović in Milojkom Božićem je namreč 53 let razlike, v šovu Parovi redno skrbi za televizijske škandale. Najprej sta prah dvigovala z izkazovanjem strasti, nato z divjimi prepiri, sedaj pa se je 21-letna Milijana očitno zelo zagrela za 35-letnega poročenega Aleksandra Požgaja, s katerim je nedavno končala tudi med rjuhami.

milojko božić | Avtor:

Milojku je prekipelo, ko je Milijana v dnevni sobi povsem odkrito flirtala z Aleksandrom, ki je Milojka označil za norega in neumnega. Pod nos mu je tudi vrgel, da nikoli ne bo izvedel za njegov dogovor z Milijano, v trenutku, ko jo je želel poljubiti, pa je ljubosumni Milojko skočil vanj, svojemu dekletu pa prilepil zaušnico in zahteval, da svoj dogovor z Aleksandrom razkrije na testu s poligrafom. Stanovalci so ju hiteli spraviti narazen, gledalci pa sedaj povsem upravičeno zahtevajo njegovo izključitev iz šova.

 

milojko božić Magazin Milijani 53 let starejši ljubimec ne diši več, poljubljala 35-letnika! milojko božić Milojko znorel Magazin Zaroka odpovedana: Napadel 53 let mlajšo Milijano, v šov prišli varnostniki
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.