Magazin > VIP
15729 ogledov

Mlada Srbkinja 74-letnega moža prevarala s še starejšim sorodnikom

milojko božić Youtube
V hiši šova Parovi je počilo.

Tudi v tej sezoni šova Parovi nastopa najbolj razvpit par Srbije, 74-letni Milojko Božić in njegova 21- letna soproga Milijana. Par se je poročil pred dobrim mesecem.

A zakonske sreče je že konec, saj je med njima v šovu pošteno počilo. Milojko je namreč videlo fotografijo, na kateri je njegova soproga v postelji z drugim moškim – z njegovim poročenim sorodnikom, ki je še starejši od njega.

milojko božić, miljana božić Magazin Najbolj razvpit par Srbije: V Grčiji so naju vrgli iz hotela

Posnetek naj bi nastal po poroki. "Na fotografiji se vidi njegova glava. On te je je***. To je sramota ta tebe in mene. Jaz sem tvoj najboljši prijatelj. Ti bi v Beogradu že čez en mesec stradala, vsi bi te izkoriščali. Z mano si se poročila, nato pa z njim šla v posteljo. Ne vem, ali si ga pred poroko sploh poznala,“ je na svojo mlado soprogo kričal Milojko.

Milijana se je branila, da s tem moškim ni imela nič. "Poznava se od prej, med nama ni bilo nič. On je mene preganjal in ne jaz njega.“ To sicer ne bi bilo prvič, da je Milijana prevarala svojega partnerja. V zadnji sezoni šova je priznala, da je imela s sotekmovalcem Aleksandrom Požgajem spolni odnos, piše 24sata.

 

Komentarjev 4
  • kapibara1 14:23 14.oktober 2019.

    Ma kaj je on problem-- Un, ta še starejši, pa oženen, pa njegova ženičica..

  • perhan63 12:18 14.oktober 2019.

    veleum izpod peresa irene kolar

  • sam50 09:42 14.oktober 2019.

    Grobarka....

Sorodne novice