Magazin > VIP
30316 ogledov

Tako bogato darilo bo od partnerja dobila Mirela!

Mirela Lapanović Instagram
Francoski poslovnež na naši resničnostni zvezdnici ne "špara".

Na uho nam je prišlo, da bo Mirela Lapanović, zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, od svojega partnerja, francoskega poslovneža, v kratkem dobila razkošno darilo v obliki stanovanja. Mirela nam je informacijo tudi potrdila in povedala, da si res izbira apartma v Črni gori, ob morju, ki bo darilo njenega partnerja.

O ljubezni sicer nerada govori, saj pravi, da so se "sfižila" vsa razmerja, ki jih je javno razkrila, zato je tokrat veliko bolj previdna. Povedala je le, da se njen dragi ukvarja s prodajo nepremičnin po celem svetu, bazo pa ima v Parizu. Mirela z njim veliko potuje in uživa življenje, avgusta pa se vrača v Slovenijo, na rojstni dan svojega najmlajšega sina. "Uživam z mojim dragim, bila sva v Španji, Franciji, Dubravniku, trenutno sva v Črni Gori, jesen in zimo pa bova preživela na Karibih. Trenutno le uživava in si polniva baterije, saj je poletje ob morju najlepše za življenje v dvoje," je zaupala pred kratkim.

A kljub razkošnem življenju naša resničnostna zvezdnica ne sedi križem rok, saj bo v kratkem objavila svojo avtobiografijo. "Vsekakor bo uspešnica, saj bo notri 90 odstotkov podrobnosti, ki jih Slovenija še ni slišala, saj sem jih ravno zaradi knjige veliko zadržala zase. Izdala jo bom tudi na Balkanu, ker sem medijsko prepoznavna tudi tam," še pravi.

Kako njen dragi izgleda, lahko vidite TUKAJ.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 6
  • kapibara 08:00 29.julij 2019.

    Ko bode najemnina potekla in za položnice zmanjkal, se bode pa na "lepše" selila..

  • darja32 19:13 28.julij 2019.

    Otrok je pa španska vas. Važna je samo njena rit.

  • Tadej 16:41 28.julij 2019.

    Potem, ko pa jo bo enkrat prižgal, pa bo vse ljubezni konec.

Sorodne novice