Magazin > VIP
44982 ogledov

Mirela ujela poslovneža iz Pariza!

mirela lapanović Osebni arhiv
Naša najbolj razvpita resničnostna zvezdnica Mirela Lapanovič potuje po svetu in piše avtobiografijo.

"Trenutno sem v Dubravniku, ravno sem se vrnila iz Pariza, saj sem v zvezi s poslovnežem iz Pariza. Potujem z njim, ker on veliko potuje zaradi posla. Srečna sem, pišem knjigo, avtobiografijo, ki bo darilo vsem, ki so mi stali ob strani in mojima sinovoma. Ponovna sem srečna, polna življenja in kmalu potujem čez ocean," je za naš portal spregovorila Mirela Lapanović, ki se je medijev v zadnjem času sicer na široko izogibala. 

"Nekako sem se umaknila iz medijev, ker je bilo res pestro. Rabila sem oddih in naučila sem se, da svoje sreče več ne delim s celim svetom, saj je vse preveč zlobnih in nesrečnih ljudi, ki mi zavidajo življenjski stil, srečo in moje uspehe. Žal, jim sporočam le eno: Spremenite svoja življenja, če ste nesrečni, za to ni kriva Mirela. Ženske kot sem jaz smo borke in močne, zmoremo vse! Kmalu pridem v Slovenijo in tega se veselim kot otrok, saj so tam moji najdražji in za njih bom naredila vse! V Sloveniji tudi iščem založniško hišo, saj bo moja avtobiografija knjižna uspešnica in v pomoč mnogim ženskam, saj sem šla skozi mnogo situacij, ki jih ženske danes doživljajo, a si le redke upajo o tem spregovoriti. Vsi spomini, tako tisti najlepši kot tudi tisti najtežji, so me oblikovali v žensko, kakršna sem danes. Še pred tem pa grem v na dva posega Turčijo, in sicer na kliniko, ki skrbi za svež in mladosten videz dive Jelene Karleuše," je še razkrila Mirela.  

mirela lapanović Magazin Kakšna sprememba po 15 letih! Mirela ni več takšna! Marko Jovanović Magazin Tako je danes videti Mirelin Marko
Komentarjev 11
  • Janez Janezz 07:21 18.maj 2019.

    Ana Fetih, tvoj kruh je res grenak, ker moraš pisati o tako nagravžnih stvareh. Novinarska je težka , a je to plačano????

  • Majazmaja 13:58 13.maj 2019.

    Do nje se lahko čuti samo pomilovanje. Cela bivša Juga se dela iz nje norca, ona pa je edina, ki ne dojame. In ta 'poslovnež' iz Pariza ... Kak stari f*kotožnež, ki cele dneve na kaki kurji farmi cufa kokoši ...prikaži več ali pa v kakem hotelu nosi kufre, ta reva pa misli, da je poslovnež?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:51 12.maj 2019.

    Tale me je pa nasmejala in to v vseh pogledih,s slovnico,izrazoslovjem,globokoumnimi mislimi in predvsem zadnje o lepotnem popravku.Tako gravžo ne more poravit niti Merlin,kaj šele kakšen lepotni kirurg?

Sorodne novice