Magazin > VIP
8654 ogledov

Mirela se spet odpravlja k lepotnemu kirurgu

mirela lapanović Osebni arhiv
»Mislim, da nič narobe, če se ženske v mojih letih odločajo za lepotne posege,« pravi zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović.

Naša resničnostna zvezdnica, Mirela Lapanović, nikoli ni skrivala svoje ljubezni do lepotne kirurgije. Pri 38 letih se je odločila za operacijo nosu in prsne vsadke, ko je dopolnila 40 let pa je začela več pozornosti posvečati koži na obrazu. 

mirela lapanović | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Kot nam je zaupala, se spet odpravlja v Kliniko Fabjan, kjer so ji pred časom že vbrizgali polnila in botoks ter poudarili ličnice. »Mislim, da nič narobe, če se ženske v mojih letih odločajo za lepotne posege. Danes to počno že dekleta pri osemnajstih, kar se meni zdi prehitro in popolnoma nepotrebno. Sem ena redkih, ki korekcij ne skriva,« pravi Mirela, ki ji bodo strokovnjaki tudi tokrat »osvežili« le obraz. »Veliko žensk in deklet mi piše in me sprašujejo po lepotnih posegih. Vedno jim svetujem, naj gredo na pregled h kirurgu, ki bo najbolje vedel, kaj je za njih dobro. Nekatere uporabljajo fotošop, jaz ga ne. Ko nisem zadovoljna, grem h kirurgu. Zaradi stresnega življenja in resničnostnih šovov sem prikrajšana za spanec, kar pusti posledice na obrazu, a to je rešljivo s polurnim posegom. Živimo v 21. stoletju in vsak ima pravico, da sam odloča o svojem telesu,« je za naš portal še povedala Mirela, ki vsem damam sicer priporoča, naj pazijo na prehrano in naj spijejo dovolj vode. 

Komentarjev 3
  • kapibara 10:19 29.oktober 2018.

    Naj se odloči še za lobotomijo.. a ja, nimajo kaj delat..

  • evelux 17:17 28.oktober 2018.

    Pa kaj tej babi še ni kliknilo v glavi da je z vsakim posegom bolj grda ....uh fujjj stvor

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:48 28.oktober 2018.

    Tole gravžo lahko popravi samo še kakšen servis za težke delovne stroje?

Sorodne novice