Magazin > VIP
14333 ogledov

"Če sem prepoznavna, še ne pomeni, da se lahko izživljate na ogaben način!"

mirela Osebni arhiv
Medtem ko se številni sprašujejo, v kateri resničnostni šov bo stopila to televizijsko sezono, je ona polno zaposlena s tožbami.

O tožbi, ki jo resničnostna zvezdnica Mirela Lapanović pripravlja proti televiziji Happy TV, smo že pisali, sedaj pa bo Dolenjka pometla še s sovražnim govorom na družbenih omrežjih. Kar pa je nekaj, za kar se zavzema tudi ameriška prva dama Melania Trump.

mirela Magazin Mirela: Bila sem omamljena in zlorabljena. Imam dokaze!

"V kolikor nekateri niste vedeli, je sovražni govor, vse grdo, kar pišete o nekom na družabnih omrežjih, vaše objave, ki so neprimerne, dovolj za policijsko prijavo in seveda sodno obravnavo, osebno tožbo. Če sem medijsko prepoznavna, še ne pomeni, da se lahko izživljate in pljuvate na ogaben način. Ves material mi pošiljajo fani in jaz to spravljam v mapo. Vse je dokumentirano in ko se vrnem iz Beograda, bo ena oseba dobila tožbo. Objavim vse javno, ker je šla čez vse meje zdravega razuma. Milijon objav, komentarjev, laži, ogabnih statusov ... Predolgo časa sem bila tiho, a le zato, ker sem zbirala in zbirala material za tožbo.  Pazite, v katero smeri pljujete, da vam veter ne odnese pljunek v vaš 'umazan' obraz," je na Facebooku objavila Mirela.

 

Komentarjev 12
  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 07:28 04.september 2018.

    Upam da si tole prebereš GRDA SI KO SMRT

  • Sienna_Grimley 14:33 03.september 2018.

    Naredim dobro celo najboljšo plačo na spletu od doma. Prejšnji teden sem dobil 9825 $, saj sem preprosto delal od doma na internetu. Sem redni univerzitetni študent in samo delam to delo v mojem času samo 20 do 25 ur ...prikaži več na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga p0skusill. To je tisto, kar počnem ... ........ ➥➥ ➥➥➥ ➥➥ www.Internet43.Com

  • Avatar olor
    olor 08:59 03.september 2018.

    Če nisi priljubljena, se medijsko ne izpostavljaj, pa bo mir.

Sorodne novice