Magazin > VIP
20675 ogledov

"Melanio bo deportiral, če se loči“

Donald in Melania Trump
Trumpova nekdanja politična pomočnica v Trumpu vidi zelo maščevalno osebo.

Omarosa Manigault Newman, ki je tekmovala v prvi sezoni Trumpovega šova Vajenec, januarja 2017 pa se je pridružila njegovi administraciji, a je bila eno leto pozneje odpuščena, meni, da je ameriški predsednik dovolj maščevalen, da bi poskušal iz države izgnati Melanio, če bi med njegovim predsednikovanjem storila kaj nepremišljenega, poroča Metro.

Omarosa v svoji novi knjigi Unhinged razmišlja, da bi Trump proti ženi lahko uporabil nedavni načrt svoje administracije, po katerem bi osebam, ki so med procesom prijave lagali, odvzeli državljanstvo. Pri tem avtorica sicer ne namiguje, da je Melania naredila kaj narobe. "Glede na to, da Donald ve, kako je dobila državljanstvo, bi lahko, če je bilo kaj spornega, to razkril in zadevo razveljavil,“ je zapisala in dodala: "Če bi ga Melania osramotila in zapustila, medtem ko je še predsednik, bi našel način, da jo kaznuje.

Omarosa je ob tem še spomnila, da je Melania Trump pravico do stalnega bivanja in nato ameriško državljanstvo dobila na podlagi vize za imigrante z izjemnimi dosežki trajne veljave na državni in mednarodni ravni. Za to bi lahko poskrbel Trump, meni Omarosa.
Po njenem mnenju Melania "šteje minute do konca Trumpovega mandata“, da bi se od njega lahko ločila.

Trump je demantiral vse navedbe v knjigi, predstavnica prve dame pa je poudarila, da Melania z Omaroso sploh ni imela stikov.

Komentarjev 9
  • ode 19:01 18.avgust 2018.

    Ne more se ločiti brez pristanka Trumpa, razen, če drugače odloči sodišče. Deportirana ali ne, v vsakem primeru bi sin ostal v ZDA, ona pa kelnarca v bifeju v Sevnici.

  • jerneja45 17:10 18.avgust 2018.

    Le kaj je ljudstvo razmišljalo, da so ga izvolili. Temu teletu tako velike velesile, kot je Amerika, ne bi smeli dati v tace. Še naš pokojni Ivek bi s svojo Marjeto naredil manj škode, kot je bo ta antipatični kreten.

  • Avatar praufo
    praufo 16:25 18.avgust 2018.

    popolnoma nepomembna informacija za nas, popolnoma, čeprav je gospa slovenka, pa kaj