Magazin > VIP
11652 ogledov

Tako je po novih posegih videti Mirela Lapanović

mirela Osebni arhiv
Nekateri menijo, da je povsem druga ženska!

Mirela Lapanović, zmagovalka resničnostnega šova Big Brother, nam je že maja priznala, da se odpravlja v Turčijo, kjer si bo na kliniki, ki skrbi tudi za mladosten videz pevke Jelene Karleuše, privoščila kar dva nova posega. Redno pa za njen svež videz skrbi kirurg iz Beograda, kot nam je zaupala. 

Rezultati so že vidni, saj Mirela s fotografijami, ki jih objavlja na Instagramu, navdušuje svoje oboževalce. Pravi, da se je po nasvetu kirurga odpovedala mesu, saj naj bi to živilo staralo kožo. Kaj točno si je dala "osvežiti", ni znano, a več kot očitno je, da je njen videz povsem spremenjen. Vam je všeč ali ste mnenja, da je šla z lepotnimi popravki predaleč? Tako je bila videti lansko leto ...

mirela lapanović | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Sicer pa ima Mirela pred sabo podvig, ki ga ima v načrtu že nekaj časa. "Kmalu pridem v Slovenijo in tega se veselim kot otrok, saj so tam moji najdražji in za njih bom naredila vse! V Sloveniji tudi iščem založniško hišo, saj bo moja avtobiografija knjižna uspešnica in v pomoč mnogim ženskam, saj sem šla skozi mnogo situacij, ki jih ženske danes doživljajo, a si le redke upajo o tem spregovoriti. Vsi spomini, tako tisti najlepši kot tudi tisti najtežji, so me oblikovali v žensko, kakršna sem danes," nam je še zaupala maja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kraljice vole kraljice!👸👸💋💋💋my friend @bojanapopovic60 🥰

A post shared by leli_batista_official (@mirelalelibatista) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Think Pink 🌸🍭💋💋💋#summervibes #happy #sexymood 🥂🌊

A post shared by leli_batista_official (@mirelalelibatista) on

Komentarjev 13
  • Majazmaja 10:26 16.julij 2019.

    Groza!!! Ko misliš, da slabše že ne more biti! Pa kontaktne leče, ki jih nosi na eni od slik, so drugače namenjene za pusta ... Ampak kot je nekdo napisal pred mano - prej je imela v buči vsaj slamo, ...prikaži več zdaj je pa še ta pogorela ...

  • Avatar Krško1477
    Krško1477 07:35 16.julij 2019.

    "v pomoč mnogim ženskam, saj sem šla skozi mnogo situacij, ki jih ženske danes doživljajo, a si le redke upajo o tem spregovoriti." Doživljajo kot ti kaj? Da so bile v dveh reality šovih in se v obeh pred kamerami ...prikaži več dale dol, kljub temu, da so imele doma otroke in moža? Ne ne ljubčica, tega ne doživljajo tudi druge ženske. Če si ti fuka potrebna ku*ba, še ne pomeni, da so tudi vse druge takšne.

  • Snežinko 06:43 16.julij 2019.

    Že prej je bila grda, zdaj pa je obupno grda...

Sorodne novice