Magazin > VIP
51102 ogledov

Mirela Lapanović nam je pokazala svojega bogatega partnerja

Mirela Lapanović Instagram
To je moški, ki ga ljubi naša resničnostna zvezdnica.

Mirela Lapanović, zmagovalka Big Brotherja, nam je maja zaupala, da se je zaljubila v poslovneža iz Pariza, ki jo razvaja z razkošnimi potovanji. Naša resničnostna zvezdnica je tako v zadnjih tednih počitnikovala v Parizu, Nici, Barceloni, na jadranski obali in celo v Cape Townu. "Potujem z njim, ker on veliko potuje zaradi posla. Pišem knjigo, avtobiografijo, ki bo darilo vsem, ki so mi stali ob strani, in mojima sinovoma. Ponovna sem srečna, polna življenja in kmalu potujem čez ocean," je za naš portal razkrila.

Mirela Lapanović Magazin Tako razkošno živi Mirela, odkar je ujela poslovneža iz Pariza!

Mirela je svojo novo ljubezen skrivala, sedaj pa nam je le pokazala moškega, ki je ukradel njeno srce. “Moj dragi ni iz šovbiznisa in je uspešen moški zrelih let, ki je zelo razgledan. Njegovo sliko sem objavila, ker so ljudje pokvarjeni in služijo z lažmi,“ je za naš portal povedala sedaj svetlolasa Mirela in še dodala, da njen Francoz govori kar šest tujih jezikov.

mirela | Avtor:

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 9
  • darja32 15:22 26.julij 2019.

    Moj bog,kaj je moškim,da pobirajo smeti? FETIŠ?

  • Avatar olor
    olor 11:57 26.julij 2019.

    "Moj dragi ni iz šovbiznisa in je uspešen moški zrelih let, ki je zelo razgledan". Ojoj, če bi bil razgledan, bi šel mimo.

  • Snežinko 10:59 26.julij 2019.

    Resnično ne razumem nekaterih ljudi. Tip je bogat, lahko bi imel lepo žensko, pristal pa je s tem osebkom? Tudi če razmišlja izključno s spodnjo glavo mi ni jasno...