Magazin > VIP
3992 ogledov

Najbolj razvpit par Srbije: Milijana spet z drugim, Milojko zahteval zdravnika

milojko božić, miljana božić Instagram
V šovu Parovi so se pretepali.

21-letna Milijana, ki se je nedavno poročila s 53 let starejšim Milojkom, s katerim se je po medenih tednih v Grčiji takoj spet preselila v šov Parovi, bo svojega moža spravila v grob.

Kot je znano, se je temnolaska zapletla z nekdanjim zapornikom Nemanjo Stamatovićem Žabcem. Ko je moral ta pospraviti kovčke, je bila 21-letnica tako šokirana, da je želela zapustiti šov. Sotekmovalec Uroš ji ni pustil do oblek, zato ga je začela tepsti. V pretep se je vmešal tudi Milojko, ki mu je postalo slabo … Naslednji dan so se strasti pomirile, a ne za Milojka, saj se je Žabec vrnil v šov. Milijana mu je skočila v objem, nato pa sta šla zlagat perilo. Ko je Milojko to videl, ju je začel tepsti z brisačo. "Ne zdržim več. Preganjata me in me zasledujeta. Dajte mi zdravnika,“ je izjavil Milojko in dodal, da ima njegova soproga rada grde moške. "Ona je bolna. Zanimal jo bo še dva dni, nato bo konec. Namesto da bi bila z mano, se je** z njim. Tega ne bom gledal, sramota,“ je še povedal.

Milijana je tistega večera s soprogom legla v posteljo, a za roko držala Žabca, ki je spal v sosednji postelji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.