Mirela ni prišla na zaslišanje, Andrej ostal sam

Foto: Facebook mirela lapanović
Kako je lahko to naredila?
Oglej si celoten članek

Iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da Mirela Lapanović ne plačuje preživnine za mlajšega sina, ki ga ima z Andrejem Laharnerjem. Kot je za Žurnal24 povedal vir, je skrbništvo dobil Andrej, Mirele pa ni bilo niti na sodišče niti na socialno, ko so imeli dogovorjen termin, da bi se dogovorili o skrbništvu.

"Res je. Skrbim za svojega sina in delam vse, da je nasmejan in srečen fant. Želim, da ima lepo otroštvo in se zato trudim maksimalno. Ni lepšega kot vesel in nasmejan otrok. Ponosen sem nanj," je za naš medij povedal Andrej in potrdil, da je dobil skrbništvo.

Mirela je sicer od nekdaj vedno omenjala svoje otroke in poudarjala, kako zelo jih ima rada, ob vsakem novem škandalu pa je v solzah vedno ponavljala le, kaj bodo rekli njeni domači in kako bo to vplivalo njena sinova, ki imata 8 in 16 let.

mirela znorela Srbi predvajali Mirelin novi vroči posnetek

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:34 21. December 2017.

    Večkrat je bila letos zaročena kot pa videla svoja otroka... Njeni možgani so pač trajno poškodovani, ona je živi primer …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.