Mirela poskrbela za mokre sanje

Foto: Instagram mirela lapanović Foto: Instagram mirela lapanović Foto: Instagram mirela lapanović Foto: Instagram mirela lapanović Foto: Instagram mirela lapanović
Mirela Lapanović razkriva, kako ohranja vitko postavo.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović uživa kot še nikoli prej. S svojim partnerjem, premožnim poslovnežem, potuje po svetu, večino časa pa zmagovalka Big Brotherja preživlja v Črni gori.

Foto: Instagram mirela lapanović
Svoje sledilce na Instagramu rada razvaja z utrinki iz svojega zasebnega življenja in tudi z vročimi fotografijami (fotografije v galeriji). Zdi se, da je Mirela vsako leto bolj fit. Kaj je njena skrivnost? "V letu 2019 sem začela z zdravim režimom prehranjevanja, poiskala sem si tudi pomoč nutricionistke, ki jo priporočam vsem. Zdravo telo, v zdravem duhu. Začela sem tudi s treningi, odrekla sem se sladkorju, le tistemu, ki je v sadju, seveda ne. Namesto prigrizkov jem le sadje in zelenjavo, sicer pa ribe in morske sadeže. Na dan spijem do tri litre vode in se veliko gibljem. Pomembno je skrbeti tudi za kožo, in sicer z vlažilnimi kremami in serumi, saj je le negovana koža lepa. Najbolj pomembno pa je, da se psihično dobro počutimo, saj je le zdrav človek lahko tudi uspešen človek. Nikoli ni prepozno za boljši jutri, bolj zdrav način življenja, novo ljubezen ali odločitev postati boljši človek."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:10 29. Januar 2020.

    hmm, a ni ponavadi duh v telesu, ne pa telo v zdravem duhu?? Res me ženska sploh ne gane, ker …

  • 20:54 11. Januar 2020.

    Močna potovanja,Črna Gora ,zakaj ne gre takoj v kamnolom.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.