Mirela razkrila, s čim služi njen Andrej

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirela Lapanović je v svojem videu razkrila, da Andreja plastika ne moti.
Oglej si celoten članek

Andrej, Mirelin zaročenec in oče njenega mlajšega sina Aljaža, svoj denar služi v domačem podjetju Kovinoplast Laharnar. Podjetje, katerega glavna dejavnost je proizvodnja brizganih artiklov iz plastičnih mas, sta ustanovila Andrejeva starša, zdaj pa ga vodi njegova sestra Helena.

V videu, ki ga je Mirela objavila na Facebooku, se je Mirela pošalila, češ, da Andreja ne motijo njeni vsadki, saj se, kot je povedala, s tem ukvarja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 22:55 27. December 2016.

    :D :D :D

  • 17:40 27. December 2016.

    Žurnal imaste moj email. Sporočite koliko hočete, da nehate objavljati to sranje. Plačam z veseljem, sam ne iti preko 5 …

  • 15:40 27. December 2016.

    Ne bom komentiral.Škoda vsakega komentarja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.