Mirela se je ostro odzvala na Simonovo ločitev

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
To Mirela pravi o Simonovi ločitvi.
Oglej si celoten članek

Simon in Mirela se v hiši Big Brother nista najbolje razumela. Simon je večino časa v Mirelini bližini sicer molčal, Dolenjki pa je šlo v nos, da je Kranjčan tako miren in vedno zelo diplomatski.

Nekdanja tekmovalca omenjenega resničnostnega šova bojne sekire očitno še nista zakopala. Mirela se je namreč precej ostro odzvala na naše včerajšnje razkritje, da je Simon vložil ločitvene dokumente. "Toliko lažnega moraliziranja o Mireli Lapanović in Marku Jovanoviću ... A sedaj se ločuje tisti, ki je toliko pametoval o meni in družinskih vrednotah. Vso srečo bivši sostanovalec v nadaljnjem življenju. Lep dan vsem & bodite iskreni.“

Simon je Mirelin zapis opazil in nanj odgovoril: "Koliko imate časa res pisat take traparije. Vidi se, da eni res nimate življenja in to ponavadi pišete ravno tisti ki, imate doma tako rožnate odnose! Zavedajte se, da smo vsi ljudje in da se lahko vsakemu izmed vas  kdaj naredi kaj takega! Ljudje smo nepopolni, delamo napake, vendar če bi se vsi brigali zase, bi bile stvari veliko lepše. Mirela, totalno otročje s tvoje strani, da jemlješ moje ime v usta, če sem ti toliko nepomemben člen ... Peace folk. Pomedite pred svojim pragom in ne pljuvajte po drugih - to mene samo se jača in dela močnejšega!"

Mirela mu ni ostala dolžna in ga opomnila, da je on njo blatil v šovu ter še povedala, da naj bi Mašo požiral z očmi. "Iskren? Nisi imel jajc povedat, da ti je Maša všeč. Si jo požiral z očmi in zato sovražil Erika Königa."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:12 4. Avgust 2016.

    Ta starleta je pa čisto zlezla že v Konigovo rit, samo še umetne žnable in usran jezik ji gledata ven.

  • 12:11 4. Avgust 2016.

    ta prava krastača se oglaša, bruhaha!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.