Mirela se je zbližala z bivšim

Foto: Šov pitonov
Foto: Šov pitonov
Mirela je včeraj večerjala z bivšim partnerjem Andrejem.
Oglej si celoten članek

"Večerja z mojim dečkom Aljažem in mojim bivšim Andrejem Laharnarjem," je Mirela včeraj zapisala na svoj Facebook profil in opravljivcem ponovno vrgla kost za glodanje. Sta se Mirela in Andrej zbližala ali sodelujeta le kot starša?

"Z Andrejem sva res zakopala bojno sekiro. Predvsem mi je ob strani stal v tem težkem obdobju, ki sem ga doživela s Kojićem, takrat me je poklical in rekel, da si tega res ne zaslužim. Ni mu več do pranja umazanega perila v javnosti in res sva včeraj po dolgem času imela lep razgovor. To se mi zdi najbolj pomembno, da normalno komunicirava in sodelujeva za dobro Aljažka. Za to sem res hvaležna. Seveda pa je vse na prijateljski ravni, tudi iz njegove strani je odnos zelo korekten in nisem začutila, da bi me želel nazaj," pravi Mirela.

Sin Aljaž zaenkrat živi pri Andreju v Novem Mestu, kjer bo v jeseni tudi nadaljeval pouk. Mirela ga je sprva želela prepisati v eno izmed ljubljanskih osnovnih šol, kjer trenutno živi, a si sin tega ne želi. "Zaenkrat bo tako, da bom vsak prosti trenutek, lahko tudi vsak dan, izkoristila za to, da se bom peljala v Novo Mesto ali pa ga bo Andrej pripeljal v Ljubljano. Tako sva dogovorjena, je pa to le začasno, ker imam trenutno res veliko obveznosti," še dodaja.  

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 22:50 19. Avgust 2016.

    A sta sexala tud,dajte prosim izvedet vi vse izvrtate,wtf

  • 13:41 19. Avgust 2016.

    Včeraj ste pisali o tem, kako mu je vrnila joške, danes pa o tem, kako sta se zbližala? Ana F., …

  • 22:19 18. Avgust 2016.

    Bemti,to je pa novica dneva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.