Mirela se spet odpravlja k lepotnemu kirurgu

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
»Mislim, da nič narobe, če se ženske v mojih letih odločajo za lepotne posege,« pravi zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović.
Oglej si celoten članek

Naša resničnostna zvezdnica, Mirela Lapanović, nikoli ni skrivala svoje ljubezni do lepotne kirurgije. Pri 38 letih se je odločila za operacijo nosu in prsne vsadke, ko je dopolnila 40 let pa je začela več pozornosti posvečati koži na obrazu. 

Foto: Osebni arhiv mirela lapanović
Kot nam je zaupala, se spet odpravlja v Kliniko Fabjan, kjer so ji pred časom že vbrizgali polnila in botoks ter poudarili ličnice. »Mislim, da nič narobe, če se ženske v mojih letih odločajo za lepotne posege. Danes to počno že dekleta pri osemnajstih, kar se meni zdi prehitro in popolnoma nepotrebno. Sem ena redkih, ki korekcij ne skriva,« pravi Mirela, ki ji bodo strokovnjaki tudi tokrat »osvežili« le obraz. »Veliko žensk in deklet mi piše in me sprašujejo po lepotnih posegih. Vedno jim svetujem, naj gredo na pregled h kirurgu, ki bo najbolje vedel, kaj je za njih dobro. Nekatere uporabljajo fotošop, jaz ga ne. Ko nisem zadovoljna, grem h kirurgu. Zaradi stresnega življenja in resničnostnih šovov sem prikrajšana za spanec, kar pusti posledice na obrazu, a to je rešljivo s polurnim posegom. Živimo v 21. stoletju in vsak ima pravico, da sam odloča o svojem telesu,« je za naš portal še povedala Mirela, ki vsem damam sicer priporoča, naj pazijo na prehrano in naj spijejo dovolj vode. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:19 29. Oktober 2018.

    Naj se odloči še za lobotomijo.. a ja, nimajo kaj delat..

  • 17:17 28. Oktober 2018.

    Pa kaj tej babi še ni kliknilo v glavi da je z vsakim posegom bolj grda ....uh fujjj stvor

  • 15:48 28. Oktober 2018.

    Tole gravžo lahko popravi samo še kakšen servis za težke delovne stroje?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.