Mirela: To je resnica tistega večera

Foto: Profimedia
Srbi ugotovili, kaj se je zgodilo tistega skrivnostnega večera …
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović in njen zaročenec Milutin Radosavljević bi morala biti v torek zvečer gosta v oddaji Upoznajte Parove (Spoznajte pare), a ju ni bilo. Nikomur nista javila, kje sta, zakaj ju ne bo, niti se nista opravičila.

Magazin Mirela hudo razočarala Srbe

Tako produkcija kot tudi njuni oboževalci so bili nad njima razočarani. Po tem, ko se nista pojavila v studiu, so se na Facebooku in po srbskih rumenih medijih začele pojavljati govorice, češ da naj bi Mirelo videli na zasebni kliniki in da naj bi bila noseča. Mirela pa je eni od oboževalk napisala, da ne more v studio, češ ker ima vročino in se ne počuti dobro.

No, Mili je v torek zvečer, v času, ko je potekala oddaja, na svojem profilu objavil zgovorno fotografijo, na kateri Mirela ni videti niti malo vročična. Tudi noseča verjetno ni, saj s svojim dragim uživa v kozarčku rujnega.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:38 20. Julij 2017.

    spet ta k.a.a .... ???

  • 08:19 20. Julij 2017.

    To bitje (ženska ji ne morem reči) ne more vzgajati otrok.Jo je ena sama laž.

  • 08:03 20. Julij 2017.

    počasi bi lahko nehali pisati o takih nepomembnih zadevah,lopato v roke ali čistit wc nekam za 500 eurov, pa otroke …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.