Mirela z njim skušala obuditi ljubezen, a ni šlo

Mirela Lapanović
To nam je povedala Mirela.
Oglej si celoten članek

Zgovorna Mirela Lapanović je za naš medij razkrila, da se z Markom Jovanovićem še vedno slišita. "Videl je, kaj se je dogajalo v Srbiji in ga je prizadelo, zanimalo ga je, kako sem," je povedala zgovorna Dolenjka in dodala, da z Markom ostajata prijatelja, ne glede na njuno preteklost.

Foto: Ana Gregorič Marko Jovanović Naj spomnimo, Marko in Mirela sta se namreč zapletla v slovenskem Big Brotherju, šovu, ki ga je Mirela tudi zmagala. Ko se je šov zaključil, se je Markova ljubezen do Mirele malce ohladila, Mirela pa je polagala veliko upov v njuno zvezo.

"Takrat sem zaradi vsega, kar se je dogajalo v Big Brtoherju, imela veliko medijske pozornosti, ki pa Maretu ni tako zelo všeč. Poleg tega se je ustrašil, kako bi se najina zveza sploh nadaljevala in se je malce umaknil," je začela Mirela in nadaljevala: "Čez nekaj časa sva spet dala priložnost ljubezni, šla sem k njemu na Primorsko, a preprosto nekaj ni bilo tako, kot bi moralo biti. Tisti občutek, ki ga dobiš, ko veš, da je nekaj zaključeno. Ko greš enkrat narazen, je to to. Ni več isto."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:12 1. September 2017.

    Pa kaj je na tej ženski, da jo kar naprej omenjate??? A je mogoče ljubica od urednika.

  • 08:13 1. September 2017.

    SPET O TEJ KUR.. ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.