Magazin > VIP
17453 ogledov

Mirela z njim skušala obuditi ljubezen, a ni šlo

Mirela Lapanović
To nam je povedala Mirela.

Zgovorna Mirela Lapanović je za naš medij razkrila, da se z Markom Jovanovićem še vedno slišita. "Videl je, kaj se je dogajalo v Srbiji in ga je prizadelo, zanimalo ga je, kako sem," je povedala zgovorna Dolenjka in dodala, da z Markom ostajata prijatelja, ne glede na njuno preteklost.

Marko Jovanović | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič
Naj spomnimo, Marko in Mirela sta se namreč zapletla v slovenskem Big Brotherju, šovu, ki ga je Mirela tudi zmagala. Ko se je šov zaključil, se je Markova ljubezen do Mirele malce ohladila, Mirela pa je polagala veliko upov v njuno zvezo.

"Takrat sem zaradi vsega, kar se je dogajalo v Big Brtoherju, imela veliko medijske pozornosti, ki pa Maretu ni tako zelo všeč. Poleg tega se je ustrašil, kako bi se najina zveza sploh nadaljevala in se je malce umaknil," je začela Mirela in nadaljevala: "Čez nekaj časa sva spet dala priložnost ljubezni, šla sem k njemu na Primorsko, a preprosto nekaj ni bilo tako, kot bi moralo biti. Tisti občutek, ki ga dobiš, ko veš, da je nekaj zaključeno. Ko greš enkrat narazen, je to to. Ni več isto."

Komentarjev 3
  • Avatar olor
    olor 10:12 01.september 2017.

    Pa kaj je na tej ženski, da jo kar naprej omenjate??? A je mogoče ljubica od urednika.

  • patron 08:13 01.september 2017.

    SPET O TEJ KUR.. ???

Sorodne novice