Mirela zapustila Parove: "On je ljubezen mojega življenja"

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Slovenska tekmovalka je večer pred finalom zapustila šov Parove. To je povedala o nastopu, spregovorila pa je tudi o Andreju in Miliju.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je po treh mesecih zapustila srbski šov Parovi, kjer se je dogajalo marsikaj.

"Srečna sem in zadovoljna. Dosegla sem več, kot sem mislila. Uresničile so se mi sanje. Mislila sem, da bom izpadla v prvem tednu, zdaj pa sem tukaj že tri mesece. Na začetku se nekako nisem znašla, a potem sem se zbližala z Milijem, kar mi je dalo dodatnega elana, da sem zdržala do konca," je za Happy TV povedala Mirela.

Priznala je, da nikoli ni pričakovala, da se bo v šovu zaljubila in dodala, da je prišla z drugim ciljem in da je sicer zelo ponosna sama nase: "Tukaj sem bila tri mesece. Vem, da sem se včasih poljubljala kot pubertetnica, a našla sem ljubezen svojega življenja." Dodala je tudi, da ima zaradi nastopa v šovu odlično reklamo za naprej in da ve, da je grešila: "Ljubi bog, živ človek greši. Nikogar nisem ugriznila, po nikomer nisem pljuvala, nikogar nisem udarila … Mislim, da sem se predstavila kot dober človek."

Ko jo je novinarka Happy TV vprašala, kaj se bo zdaj zgodilo z njo in Milijem je odgovorila: "Mili je ljubezen mojega življenja, seveda. Vse bo okej. Zdaj grem v hotel, da se naspim, jutri pa se bom uredila zanj in ga na finalni oddaji podpirala, svojega leva, svojega Radosavljevića."

Povedala je tudi, kako bo stvari razčistila z Andrejem, s katerim je bila pred šovom zaročena: "Andreja spoštujem in vem, da sem naredila nekatere stvari, ki so ga zelo prizadele. Meni je pomembno, da sva midva dobra starša in da misliva na otroka. Otroci so vedno na prvem mestu, ne midva. To ni bitka, kjer nekdo zmaguje in drugi izgublja. Mislim, da je čas, da tudi on nadaljuje s svojim življenjem. Balkan me preveč vleče, kaj naj, ta mehki ć, na koncu priimka, je enostavno pretehtal."

Dodala je, da se zaveda, da je ljudje, ki niso izkusili resničnostnega šova, ne morejo razumeti, saj je to zaprt prostor in se v takšnih okoliščinah razvijejo drugačna čustva, kot bi se zunaj takšnega prostora in dodala: "To še ne pomeni, da ta čustva niso resnična."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:31 2. Julij 2017.

    A če fukaš pijan s cigotom, in lahko to gleda cel svet, MISLIŠ NA OTROKE?

  • 16:36 2. Julij 2017.

    Po drugi strani pa ničkrive otroke vzamejo družinam brez razloga .....pa jih res majo radi in so res skrbni starši

  • 16:33 2. Julij 2017.

    Meni je pomembno, da sva midva dobra starša in da misliva na otroka. Otroci so vedno na prvem mestu, ne …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.