Magazin > VIP
255 ogledov

Mirela zapustila Parove: "On je ljubezen mojega življenja"

Mirela Lapanović YouTube
Slovenska tekmovalka je večer pred finalom zapustila šov Parove. To je povedala o nastopu, spregovorila pa je tudi o Andreju in Miliju.

Mirela Lapanović je po treh mesecih zapustila srbski šov Parovi, kjer se je dogajalo marsikaj.

"Srečna sem in zadovoljna. Dosegla sem več, kot sem mislila. Uresničile so se mi sanje. Mislila sem, da bom izpadla v prvem tednu, zdaj pa sem tukaj že tri mesece. Na začetku se nekako nisem znašla, a potem sem se zbližala z Milijem, kar mi je dalo dodatnega elana, da sem zdržala do konca," je za Happy TV povedala Mirela.

Priznala je, da nikoli ni pričakovala, da se bo v šovu zaljubila in dodala, da je prišla z drugim ciljem in da je sicer zelo ponosna sama nase: "Tukaj sem bila tri mesece. Vem, da sem se včasih poljubljala kot pubertetnica, a našla sem ljubezen svojega življenja." Dodala je tudi, da ima zaradi nastopa v šovu odlično reklamo za naprej in da ve, da je grešila: "Ljubi bog, živ človek greši. Nikogar nisem ugriznila, po nikomer nisem pljuvala, nikogar nisem udarila … Mislim, da sem se predstavila kot dober človek."

Ko jo je novinarka Happy TV vprašala, kaj se bo zdaj zgodilo z njo in Milijem je odgovorila: "Mili je ljubezen mojega življenja, seveda. Vse bo okej. Zdaj grem v hotel, da se naspim, jutri pa se bom uredila zanj in ga na finalni oddaji podpirala, svojega leva, svojega Radosavljevića."

Povedala je tudi, kako bo stvari razčistila z Andrejem, s katerim je bila pred šovom zaročena: "Andreja spoštujem in vem, da sem naredila nekatere stvari, ki so ga zelo prizadele. Meni je pomembno, da sva midva dobra starša in da misliva na otroka. Otroci so vedno na prvem mestu, ne midva. To ni bitka, kjer nekdo zmaguje in drugi izgublja. Mislim, da je čas, da tudi on nadaljuje s svojim življenjem. Balkan me preveč vleče, kaj naj, ta mehki ć, na koncu priimka, je enostavno pretehtal."

Dodala je, da se zaveda, da je ljudje, ki niso izkusili resničnostnega šova, ne morejo razumeti, saj je to zaprt prostor in se v takšnih okoliščinah razvijejo drugačna čustva, kot bi se zunaj takšnega prostora in dodala: "To še ne pomeni, da ta čustva niso resnična."

Komentarjev 7
  • KOJAK 20:31 02.julij 2017.

    A če fukaš pijan s cigotom, in lahko to gleda cel svet, MISLIŠ NA OTROKE?

  • Avatar erof
    erof 16:36 02.julij 2017.

    Po drugi strani pa ničkrive otroke vzamejo družinam brez razloga .....pa jih res majo radi in so res skrbni starši

  • Avatar erof
    erof 16:33 02.julij 2017.

    Meni je pomembno, da sva midva dobra starša in da misliva na otroka. Otroci so vedno na prvem mestu, ne midva. ...... 3 mesce lutaš otroke pustiš na milos in ne milost pa se potem imaš za dobrega starša HALOOOOOO.....