Mirele Lapanović ne boste prepoznali

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Mirela Lapanović, zmagovalka Big Brotherja, se je odločila za veliko spremembo.
Oglej si celoten članek

Najbolj razvpita zmagovalka resničnostnih šovov pri nas, Mirela Lapanović, ki se je udeležila tudi šova Parovi v Srbiji, ki bi bil brez nje zagotovo manj gledan, je sedaj svetlolaska. Nad svojo podobo je več kot navdušena. Pravi, da še nikoli ni bila lepša in da se pri 43. počuti kot kraljica.

Mireli pa frizer ni pobarval le las, ampak ji je vstavil tudi podaljške. Kakšna je bila tik pred preobrazbo, lahko vidite v spodnjem posnetku.

Sicer pa je Mirela našla tudi zasebno srečo. Pravi, da je njen partner poslovnež iz Pariza, s katerim potuje po svetu. S čim se danes ukvarja, lahko preberete na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 14:26 3. Junij 2019.

    Ko bo umrla, jo bodo lahko odložili kar v 'rumeno' kanto ...

  • 17:24 2. Junij 2019.

    Gravža,gravžasta.Ma žnable tko napihnene,da bi lahko delala konkurenco Zeppelinom?

  • 21:15 31. Maj 2019.

    Katastrofa od članka. Ne vem, če kogarkoli pri nas sploh zanima ta "kura".

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.