Mirelina sestrična: "Prosila sem ga, naj me pusti pri miru, ker je grozil"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirelini oboževalec, ki je bil tudi administrator njene strani za oboževalce, se je sprl z Mirelino sestrično Ivano, ki za stran skrbi že od samega začetka.
Oglej si celoten članek

Med Mirelino sestrično Ivano in enim od administratorjem strani za oboževalce (B. P., ki ne želi biti imenovan), kjer redno objavljajo, kaj se dogaja z Mirelo, je prišlo do spora. Gospod, ki je bil eden od administratorjev, nam je povedal, da je zaradi spora z Ivano naredil novo stran, kjer prav tako oboževalce zalaga z video vsebinami Mirelinega bivanja v beograjski vili šova Parovi.

"Mi objavljamo to, kar je želela Mirela, in sicer pozitivne novice o njej, saj je v Srbijo odšla zaradi prepoznavnosti. Ivana pa je želela, da objavljam vse, kar se dogaja notri. Ne ve pa, da s tem škodi Mireli," nam je povedal nekdanji administrator, ki je zdaj naredil novo stran na Facebooku za Mireline oboževalce.

Kaj se dogaja med administratorji Mireline strani, smo vprašali tudi Ivano, njeno sestrično, ki je stran vodila še v času, ko je bila Mirela še v hiši Big Brother. "Ta gospod je popolni tujec tako zame kot tudi za Mirelo. Nikoli ga nisva videli v živo. On pa si lasti Mirelo in tudi njeno stran. Na tej strani so poleg mene še štirje administratorji. On je edini, ki je želel uveljaviti neka nova (svoja) pravila, čeprav je med nas prišel zadnji. Če pogledate objave na strani, ni niti ena škodoželjna ali v slabo Mireli. Kolikor jo jaz poznam, je ne bi motilo kar objavljamo, poleg tega pa ne počne nič spornega," je Ivana povedala za naš medij in dodala: "Prosila sem ga, naj me pusti na miru, ker je grozil ostalim administratorjem in ni mogel sprejeti dejstva, da ni več del naše ekipe. Jaz sem Mirelina sestrična in obljubila sem ji, da bom aktivna na strani, kot sem to počela od začetka njenega pojavljanja na malih zaslonih."

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:51 11. April 2017.

    Serem....

  • 13:34 11. April 2017.

    pišam ............

  • 08:32 11. April 2017.

    Jokam................

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.