Mirelo Lapanović napadla sotekmovalka

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Mirelo opomnili, da je prekršila pravilo, napadla pa jo je tudi sotekmovalka.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je v srbskem šovu Parovi zdaj že dan in pol. Sprva se je zdelo, da so jo lepo sprejeli, a očitno je že bila deležna očitkov.

Sotekmovalka Dalila, ki jo je sprejela v svojo posteljo na Mirelino željo, ji je za mizo rekla: "Prosila bi Mirelo, da vstane. Ali si ti sotekmovalcem dala svoje stvari (depilator, trepalnice, krema za stopala) ali so to stvari, ki jih je poslal moj fant preko tebe, s katerim si se videla pred vstopom v šov?"

Mirela se je branila, češ da se nista videla, da pa ga je kontaktirala, ker je "vedela, da si Dalila želi slišati, kaj ji sporoča njen fant". Dodala je, da se nista videla in da so stvari, ki jih je podarila nekaterim sotekmovalkam, njene.

Že prekršila pravilo

Mirelo je voditeljica šova opozorila, da je s tem, ko je kontaktirala Dalilinega fanta, prekršila pravilo: "To ni dovoljeno Mirela." Mirela tega ni vedela in se branila, da tega ni vedela in da je želela samo prenesti kakšno ljubezensko sporočilce Dalili.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:22 1. April 2017.

    Ona je tam ne bi tan lik.

  • 14:48 1. April 2017.

    Kdaj boste nehali objavljati "novice" o teh bedastih resničnostnih šovih in trapah( velja tudi za moške), ki v njih nastopajo? …

  • 11:51 1. April 2017.

    ahahaha, laharnar spet te bo nataknila nekam, saj sam veš.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.