Mirelo označila za klošarko, njej počil film

Foto: Facebook
Foto: Facebook
S svojo potezo Mirela šokirala Srbe.
Oglej si celoten članek

V oddaji Upoznajte Parove (Spoznajte pare), v kateri so gostje udeleženci srbskega resničnostnega šova Parovi, je bila včeraj tudi Mirela. Pred to oddajo so jo v studio povabili že trikrat, a se do zdaj še nikoli ni pojavila v studiu.

V oddaji je bila gostja tudi Vesna Rivas, Mirelina sostanovalka beograjske vile šova Parovi. Očitno Mirele ne mara najbolj, saj jo je v studiu napadla, češ kakšna je, naj se pogleda, da je grozna in jo zmerjala, da je klošarka. Mirela je pri tem oštela voditeljico: "Veš, da te spoštujem, si odlična voditeljica, ampak danes se mi zdi, da daješ Vesni preveč besede. Ta ima samo monologe. Poklicali ste jo samo zato, da me provocira."

Magazin Mirela izginila, niti Mili ne ve, kje je

Med tem, ko je Mirela govorila, ji je vesna nenehno skakala v besedo in to je očitno bila kaplja čez rob. Mirela je vstala in odšla. Brez kakršnekoli dodatne besede je zapustila studio, pridružil pa se ji je tudi Mili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:08 24. Julij 2017.

    Jaoooooo, koji nivo....!

  • 07:41 24. Julij 2017.

    Beda od bede...fuj!

  • 16:05 23. Julij 2017.

    CIGANARIJA ! ! ! ! ! ! !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.