Magazin > VIP
27712 ogledov

Mirela izginila, niti Mili ne ve, kje je

Mirela Lapanović YouTube
Po tem, ko je izbrisala Facebook se ni več oglasila.

Že včeraj zvečer je Mirela Lapanović na svojem Facebooku napovedala, da bo izbrisala svoj profil na Facebooku, kjer so jo lahko njeni oboževalci (in nasprotniki) vestno spremljali. Nekateri so želeli pojasnilo, zakaj se je tako odločila, drugi pa ji niso verjeli, da bo to res storila, saj je bila na družabnem omrežju sicer zelo aktivna.

"Zapuščam vse skupine, izbrišite vse moje strani. Ne želim si takšne pozornosti, niti oboževalcev, medijskih naslovov, Parove 6 … Dovolj! Pustite me na miru! Napadate me, ker me ni bilo v oddaji, a ne veste, kaj se je danes dogajalo in kaj je povzročilo moje trenutno stanje. Brišem tudi Facebook, da boste srečni. Hvala!" je Mirela še zadnjič napisala na Facebook, preden ga je dokončno izbrisala.

Mirelo so očitno napadli, saj ni prišla na snemanje oddaje Parovi, ki jih snemajo še po končanem šovu. Tudi Mili naj ne bi vedel, kje je. "Zjutraj sva se slišala, ko je bila pri frizerju, ne vem, kaj se je zgodilo. Celo stanovanje sem uredil, kar bi moralo biti presenečenje. Nihče ne ve, kaj se je zgodilo. Mogoče je bilo kaj v Sloveniji," je zvečer v oddaji povedal Mili in dodal, da je poleg stanovanja pripravil tudi pravi zaročni prstan.

Komentarjev 12
  • igor97 21:59 15.julij 2017.

    Pa kaj je to za eno truplo, da ga kar naprej valjate po teh straneh....

  • Janez_53 20:31 15.julij 2017.

    Srčno upam, da je izginila za večno! Plavec, ti pa nehaj z reklamiranjem mutnih poslov!!!

  • Janez Smodis 19:57 15.julij 2017.

    Takoj obvestiti Errrrjavca da bo poslal ljudi in da jo bojo začeli iskati saj je to pomembna oseba za Slovenijo