Magazin > VIP
2178 ogledov

Si Mirela glede starejšega sina zatiska oči?

Mirela Lapanović Facebook
Spregovorila o starejšem sinu, ki naj bi se je odrekel …

Pred nekaj dnevi smo pisali, da naj bi se Mirele zaradi udeležbe v šovu Parovi odrekel starejši sin, ki je star 16 let.

Ko je zapustila šov so jo novinarji srbskega portala Telegraf vprašali kar nekaj neprijetnih vprašanj, med drugim tudi o domnevnem posilstvu. Ko jo je novinar vprašal, če se je slišala s sinovoma, je slovenska tekmovalka odgovorila: "Slišala sem se z Andrejem. Sinova se me nista odrekla. Mlajši sin je bil z babico in dedkom, na njihovem vikendu. Starejši sin pa je v Trogirju z očetom. Ja, starejši je užaljen zaradi vsega skupaj, ampak ni se odrekel svoje mame. Rad me ima in ve, da sem mu 16 let stala ob strani in da šov Parovi ne more pokvariti te slike."

Dodala je, da se zaveda da je bilo vsem domačim težko in da jih je vse skupaj zelo prizadelo: "Ampak ljudje grešimo in oproščamo … Vezi med staršem in otrokom se ne da kar tako prekiniti. Verjamem, da bo nekega dne vse v redu. Na začetku bo težko in vem, da bodo prisotne tudi solze, ampak verjamem, da bo kmalu vse v redu."

Komentarjev 14
  • Majazmaja 19:56 11.julij 2017.

    Pri njej vidiš, da dno nima dna.

  • Jožef Koprivnikar 19:56 11.julij 2017.

    Trepeta zaradi vročine na pohodu in ne zaradi njiju.

  • Jožef Koprivnikar 19:56 11.julij 2017.

    Potrebno, da ljudje spoznajo kaj ni primerno.Njene izjave so blef kar se tiče otrok.Naj dedki in babice rešujejo in vzgajajo namesto staršev ? Kje so centri za socalno delo ki so našli vzrok in starim staršem odvzeli dečka ker pri ...prikaži več starih starših ne živita v razkošju ? Narobe svet.