Magazin > VIP
270 ogledov

Tako je Mirela izpovedala ljubezen Miliju

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
Z objavo dokazala, da ga resnično ljubi.

Mirela Lapanović se je v srbskem šovu Parovi zaljubila v devet let mlajšega Milutina Radosavljevića, s katerim sta v šovu imela precej razburkano razmerje.

"Lahko rečem samo, da je to prava ljubezen, to je močnejše od ljubezni. Verjamem v naju. Osvojil me je s svojo iskrenostjo, mislim, da je najbolj iskren moški v vili, boril se je zame in mislim, da me nihče v življenju še ni imel tako rad, kot me ima on,“ je povedala Mirela novinarju srbskega portala Telegraf.

Spregovorila je tudi o noči, ko naj bi se zgodilo domnevno posilstvo: "Ni prišlo do prave penetracije, ker Mili tega ni izkoristil. Prvič sva seksala na poročno noč.“ Dodala je, da že od začetka čutila kemijo z Milijem: "Veliko jih tega ne razume, ker so mi tudi rekli, da on ni moj tip moškega – kar se fizičnega izgleda tiče. Realno tudi ni, priznam, ampak on me je osvojil s svojo karizmo." Povedala je, da se za nekaj časa vrača v Slovenijo: "Moram videti svoje otroke. Vrnila pa se bom tudi v Beograd, da se z Milijem dogovoriva, kje bova živela in kako naprej. Mislim, da bi lahko združila ljubezen in posel – oba ljubiva modo."

Na svoj facebook je dan po finalu šova objavila kolaž fotografij, na katerem pa sta večinoma ona in Mili, dopisala pa je: "Preživeli smo peto sezono Parova. Kdor razume, bo dojel.“

V kolaž je vključila fotografije s poroke, fotografije zabav, tiste s finalne oddaje, kjer je Miliju stekla v objem in celo fotografijo njunega spora na terasi beograjske vile.

Spremenila pa si je tudi status iz 'zaročena' na 'poročena'.  

Komentarjev 4
  • matermila 19:56 11.julij 2017.

    Pa kdo pri hudiču vas plačuje,da to kurbo toliko vlačite po cajtengah?

  • djdj 19:56 11.julij 2017.

    Ker so članki zgoraj omenjene tako pogosti, vas glede na naslov: Mirela izpovedala ljubezen Miliju, vprašam?Ali z zgornjimi ali spodnjimi usticami? :) :)

  • milan0 19:56 11.julij 2017.

    A ste resni, pojdite še enkrat na njen FB.