Magazin > VIP
494 ogledov

Nov udarec! Mireli se je odpovedal tudi sin

Mirela Youtube
To smo izvedeli iz dobro obveščenih virov. Starejši sin je ne želi več videti.

Vir blizu Andreja nam je zaupal, da se je po vsem tem, kar se je dogajalo v šovu Parovi, starejši sin odločil, da je dovolj. Ne želi je več videti, blokiral jo je na Facebooku. "Ko je Mirela šla v šov, je starejšemu sinu rekla, naj jo spremlja, da bo ponosen nanjo. Sin je bil zelo proti, da gre v šov. Povedal ji je, da je ne bo več pogledal, če ga bo razočarala," je povedal vir.

Vir pravi, da dvomi, da bo lahko Mirela spet pridobila zaupanje svojega starejšega sina. Kar se tiče Aljaža, mlajšega sina, ki ga ima Mirela z Andrejem, pa nam je vir povedal, da ni tako hudo.

Povedal nam je, da Andrej skrbi zanj in da ga želi zamotiti, kolikor se le da. Je pa dodal, da gre Aljažu, odkar je Mirela v šovu, slabše. Sicer Aljaž komaj čaka, da se njegova mam vrne iz Srbije, a naš vir vseeno dodaja, da Aljaž bolj zaupa Andreju kot Mireli.

Komentarjev 12
  • matermila 19:07 21.junij 2017.

    Otroci si staršev ne izberejo,dobijo jih ob rojstvu in niso krivi za dejanja zblojenih odraslih.O tej kurbi,pa ni vredno izgubljati besed.Kapo dol sinu.

  • wingspan15 17:22 21.junij 2017.

    Sprašujem se, kaj dela center za socialno delo, saj po videnem tudi oče ni sposoben biti starš. Govorim o mlajšem otroku. Take ženske kot je ta, bi morali zakonsko sterilizirati, da ne bi več mogla spravljati na svet otrok, ki ...prikaži več bodo posledice njenega neprimernega vedenja nosili celo življenje.

  • dragec 15:12 21.junij 2017.

    Zdaj je na vrsto za družino se gre in SDS