Magazin > VIP
12890 ogledov

Mirela: S tem škodujete mojima sinovoma!

mirela Facebook
Nagovorila je vse, ki jo napadajo in obsojajo.

Mirela Lapanović je pred nekaj dnevi povedala, da je izgubila skrbništvo nad mlajšim sinom. Od takrat naprej je na svojem Facebooku objavila kar nekaj statusov, pesmi in fotografij, ki so povezane z njenim sinom, materinstvom in težkim obdobjem, ki ga prestaja.

"Dragi moji … Žal mi je, da je moje življenje dvignilo toliko prahu z mojim bivanjem v vili Parovi – resničnostnem šovu, ki mi je življenje obrnil za 180 stopinj. Tega nisem načrtovala, ker sem ženska, ki je preprosto svoja, spontana in iskrena. Takšna so tudi moja čustva do človeka, ki mi je spremenil življenje in vrnil vero vase, ljubezen in boljši jutri. Preprosto našla sva se!"

Zapisala je, da bije bitko, ker se je zaljubila, ker je njena ljubezen pretresla celoten Balkan. "Tudi jaz sem človek in imam čustva in mi ni v interesu biti v vseh medijih, na vseh portalih itd."

Skrbi jo za sinova

Dopisala je: "Ne iščem nikakršnih opravičil za svoja dejanja, a zaprt prostor je poln dejanj, ki niso jasna vam, ki tam niste nikoli bili. Ni lahko! A kljub temu obsojate. S tem škodujete mojima sinovoma, ki nista del šovbiznisa in ju vaši komentarji bolijo bolj kot moja dejanja. Tudi vi počnete vse to, a brez kamer! Ste zato brez greha? Ne, niste … Brez grehov so le naši otroci."

Mirela je svojim sledilcem, nasprotnikom in največjim oboževalcem dala jasno vedeti, da sta kritika njenega materinstva lahko le njena sinova. Ljudi je pozvala, da so bolj strpni, da imajo srce in da naj se najprej zazrejo vase: "Če ste brez greha, me 'kamenjajte'. A le mene! Pustite moja otroka pri miru."

Komentarjev 7
  • Alojz Kokot 19:10 13.julij 2017.

    ko bosta polnoletna-če ne prej se bosta je kot matere sramovala in je ne bosta hotela slišati za njo kaj šele da bi imela stike z njo ampak se je bosta sramovala ona sedaj misli da je vele igralka je ...prikaži več pa ena velika afnasta k...a izenači se lahko z La Toyo ki pa se ne sramuje povedati kaj počne Mirela pa je od nje še hujša samo dela se PA pošteno

  • Janez_53 09:57 13.julij 2017.

    Mirela, o "škodovanju tvojim otrokom" ti ni treba izgubljati besed, kajti škodo, ki si jima jo ti sama napravila, se ne da opisati! S svojim obnašanjem si javnosti pokazala kakšen človek si. Žal mi je tvojih otrok, ki ju je ...prikaži več zaznamovalo tvoje prostaško početje za vse življenje! Ne bi me čudilo, če bi tvoji lastni otroci pljuvali za tabo.