Magazin > VIP
617 ogledov

Tako je Mili izpovedal ljubezen Mireli

Mirela Lapanović, Mili, Parovi YouTube/Happy TV
V posvetilu ji je izpovedal ljubezen …

Milutin Radosavljević, zaročenec Mirele Lapanović, je na svojem facebooku objavil status, v kateri je vsem dal vedeti, da mu je vseeno, kaj drugi mislijo in da je neskočno zaljubljen v slovensko tekmovalko šova Parovi.

"Doma vegetiram in počivam. Hvaležen sem za vse ljudi, ki so me podpirali, navdušen sem nad vami, dragi moji, hvaležen sem vam in presrečen. Gremo naprej! Življenje ni tek na kratke proge, življenje je maraton. Rad imam Mirelo Lapanović, ostali pa lahko pišejo, kar želijo. Ona mi daje energijo za naprej ...“ je na facebooku zapisal Mili in tako razkril, da se z Mirelo resnično ljubita, čeprav naj bi se nekaj dni pred tem razšla.

Kmalu po objavi statusa sta Mirela in Mili na facebooku spremenila status, da sta zaročena. Pod objavo se je nabralo kar nekaj čestitk, Mirela pa je kasneje na facebooku k svojemu priimku dodala še priimek Radosavljević.

Še pred tem smo poročali, da sta se razšla in da se je Mirela, da bo samska ženska. Vmes pa smo našli posnetek, na katerem se zdi, da je njuna ljubezen zaigrana. Kaj se v resnici dogaja med njima, bo pokazal čas.

Komentarjev 2
  • Primož Hudej 19:56 11.julij 2017.

    tebe ocitno ker si vzel cas da si prebral in komentiral hahahaa

  • bumbar 19:56 11.julij 2017.

    Dvomim, da Slovence zanima ena Lapanovič in en Radosavljevič. Zakaj imam občutek, da nam te srbine nekako medijsko vsiljujejo?