Mirko Mayer o trenutku, ko je prvič zagledal novo dekle

Foto: Planet TV Kaja Flisar, Mirko Mayer Foto: Planet TV Kaja Flisar, Mirko Mayer Foto: Planet TV Kaja Flisar
Voditelj Planet TV je povedal, kako je bilo, ko je prvič zagledal svoje novo dekle Kajo Flisar.
Oglej si celoten članek

"Iskrica je najprej preskočila pri meni, ko je šla Kaja mimo mene na hodniku, ko je začela delati na Planetu. Mogoče se vam bo vse skupaj zdelo malo 'odtrgano'. Ampak sem zaznal neko staro energijo, v smislu, kot da tega človeka že 20 let poznam, čakam," je Mirko opisal trenutek, ko je Kajo prvič zagledal.

Kaja pa je v oddaji Planet znanih Uli Furlan in Juretu Godlerju, ki oddajo vodita, povedala, da je Mirko doma včasih takšen kot v službi: "Včasih se mi zdi, da je dobro, da skupaj delava, včasih pa ne preveč. Tak, kot je on v službi in v debati na primer v studiu, takšen je včasih tudi doma." Dodala je še, da je Mirko zelo vesten in da je podoben njej, ki je, kot je povedala v oddaji, zelo natančna. "Mirko je pri nama doma zadolžen za sesanje stanovanja."

Mirko je bil pred tem že poročen, in sicer s Tjašo, s katero ima tudi dva otroka. Kaja in Mirko sta zvezo uradno potrdila lansko leto aprila, ko sta skupaj prišla na Ljubljanskem teden mode.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:09 19. Februar 2017.

    kaj se dogaja v moških glavah je pač pojmovanje zase. rečem pa lahko, da striček nima ravno 100 pik. Reče …

  • 09:06 17. Februar 2017.

    Odlično napisano!

  • 19:59 16. Februar 2017.

    Prvič je - prvič, prva je - prva. Za otroke gre!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.