Mirko Mayer: Njegovo zasebno življenje vse bolj pestro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Voditelj in novinar Mirko Mayer z novim letom ne začenja le novega televizijskega projekta, oddaje Argument, temveč ima tudi številne zasebne načrte, ki jih uresničuje s svojo zaročenko, novinarko Kajo Flisar.
Oglej si celoten članek

Mirko Mayer, ki je lansko leto zaročil svojo Kajo, pravi, da bo letošnje leto tudi na zasebnem področju še bolj pestro kot lansko. "2019 je leto, ko imam tudi na zasebnem področju veliko projektov in upam, da bodo vsi šli v fazo realizacije. Prvi je vsekakor selitev, gradiva hišo, in upam, da se konec leta seliva na svoje. Želja je tudi razširitev družine, na zadnjem mestu in ob hitrem tempo, v katerem živiva, pa je zagotovo tudi poroka, ki nama pomeni le formalno potrditev tega, kar že živiva," je razkril.

Kdaj ga torej lahko pričakujemo pred oltarjem? "Počakal bom vsaj toliko, da bo imel tudi naraščaj kaj od tega dogodka." Je Mirko s tem namignil, da že pričakujeta? "Ne, ne, ni ekskluzive (smeh)."

Mladi televizijec tako uspešno krmari med zasebnim in poslovnim življenjem in povdarja, da je vse to mogoče s pomočjo pravega partnerja: "Zelo vesel sem, da po treh letih lahko rečem, da sta se moja otroka iz prejšnjega zakona takoj, ko sta Kajo spoznala, z njo lepo ujela. Rada hodita v Ljubljano in skupaj radi preživljamo ta čas. Tudi v službi nama je malo lažje, saj sva le v istih prostorih."

Magazin Mirko Mayer in njegova Kaja: Utrinki z njunih ljubezenskih počitnic

Magazin Znani, ki so se poparčkali na delovnem mestu

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:36 21. Januar 2019.

    Da prever, da ni jalova.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.