Mirna živi prekleto sama

Foto: Žurnal24 Mirna Reynolds
Kot je napovedala, Mirna Reynolds nadaljuje svojo glasbeno pot. Po prvi avtorski skladbi predstavlja drugo z naslovom Prekleto sama živim.
Oglej si celoten članek

Po prvi avtorski skladbi Nate dajem križ, ki jo je Mirna Reynolds predstavila poleti, na radijske valove zdaj prihaja njena nova skladba Prekleto sama živim.

Melodija in besedilo skladbe sta v celoti njeno avtorsko delo, za aranžma in produkcijo pa je tudi tokrat poskrbel Tomi Valenko, s katerim je sodelovala že pri prejšnjem projektu.

"Prekleto sama živim je nastala med mojim potovanjem po daljni Aziji, ko sem si vzela čas za raziskovanje sebe in zbiranje poguma, da tudi zase začnem ustvarjati sama. Je zelo izpovedna, čustvena in žalostna zgodba o času, ko prebolevamo izgubljeno ljubezen in se nam zdi, da se srčne rane ne bodo nikoli zacelile. Verjetno gremo vsi kdaj tudi skozi takšne trenutke, zato sem prepričana, da se bo v besedilu našel marsikdo," je o svojem novem izdelku pojasnila glasbenica.

Mirnino novo skladbo lahko poslušate tukaj Prekleto sama živim.mp3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.