Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

Mirna živi prekleto sama

Mirna Reynolds Žurnal24 main
Kot je napovedala, Mirna Reynolds nadaljuje svojo glasbeno pot. Po prvi avtorski skladbi predstavlja drugo z naslovom Prekleto sama živim.

Po prvi avtorski skladbi Nate dajem križ, ki jo je Mirna Reynolds predstavila poleti, na radijske valove zdaj prihaja njena nova skladba Prekleto sama živim.

Melodija in besedilo skladbe sta v celoti njeno avtorsko delo, za aranžma in produkcijo pa je tudi tokrat poskrbel Tomi Valenko, s katerim je sodelovala že pri prejšnjem projektu.

"Prekleto sama živim je nastala med mojim potovanjem po daljni Aziji, ko sem si vzela čas za raziskovanje sebe in zbiranje poguma, da tudi zase začnem ustvarjati sama. Je zelo izpovedna, čustvena in žalostna zgodba o času, ko prebolevamo izgubljeno ljubezen in se nam zdi, da se srčne rane ne bodo nikoli zacelile. Verjetno gremo vsi kdaj tudi skozi takšne trenutke, zato sem prepričana, da se bo v besedilu našel marsikdo," je o svojem novem izdelku pojasnila glasbenica.

Mirnino novo skladbo lahko poslušate tukaj Prekleto sama živim.mp3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.