Miša Molk v službi nezadovoljna

Foto: Facebook miša molk rtv Foto: Facebook miša molk rtv
Miša Molk je na Facebooku s svojimi prijatelji delila izkušnjo iz RTV Slovenije, kjer se borijo s slabimi pogoji v delovnih prostorih.
Oglej si celoten članek

Miša Molk je na svojem Facebook profilu potožila nad svojimi delovnimi prostori na RTV Slovenija. Poudarja namreč, da so prostori v zelo slabem stanju in da se tamkajšnji zaposleni nenehno spopadajo z različnimi nevšečnostmi.

Objavljene slike je poimenovala kar Tarča: kolekcija pomlad – poletje 2015 in ob njih zapisala: "Bi bilo sicer lahko še zabavno, če se ne bi ustvarjalci oddaje Tarča morali pred soncem, ki žge skozi steklo in še bolj pred pihanjem na glavo, braniti kar s svojo garderobo,“ in dodala: "V Studiu city so se raje odrekli dovodu svežega zraka iz zračnika in ga kar zalepili, da so se zavarovali pred glavoboli in otrdelim vratom."

O zdravem življenju lahko debatirate tudi na forumih Med.over.net.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:31 13. Maj 2015.

    Učila bi se.

  • OF
    12:55 13. Maj 2015.

    Ma naj tale plastik fantastik že neha nabijat.

  • 12:22 13. Maj 2015.

    Teh 2000 lahkokruharjev, med njimi je seveda MIša Molk v ospredju, saj sploh ne ve kaj naj bi delala, lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.