Magazin > VIP
37 ogledov

Miša Molk v službi nezadovoljna

miša molk rtv
1/2
Facebook
Miša Molk je na Facebooku s svojimi prijatelji delila izkušnjo iz RTV Slovenije, kjer se borijo s slabimi pogoji v delovnih prostorih.

Miša Molk je na svojem Facebook profilu potožila nad svojimi delovnimi prostori na RTV Slovenija. Poudarja namreč, da so prostori v zelo slabem stanju in da se tamkajšnji zaposleni nenehno spopadajo z različnimi nevšečnostmi.

Objavljene slike je poimenovala kar Tarča: kolekcija pomlad – poletje 2015 in ob njih zapisala: "Bi bilo sicer lahko še zabavno, če se ne bi ustvarjalci oddaje Tarča morali pred soncem, ki žge skozi steklo in še bolj pred pihanjem na glavo, braniti kar s svojo garderobo,“ in dodala: "V Studiu city so se raje odrekli dovodu svežega zraka iz zračnika in ga kar zalepili, da so se zavarovali pred glavoboli in otrdelim vratom."

O zdravem življenju lahko debatirate tudi na forumih Med.over.net.

Komentarjev 6
  • radsemastimzmesom 13:31 13.maj 2015.

    Učila bi se.

  • OF 12:55 13.maj 2015.

    Ma naj tale plastik fantastik že neha nabijat.

  • KLOBO 12:22 13.maj 2015.

    Teh 2000 lahkokruharjev, med njimi je seveda MIša Molk v ospredju, saj sploh ne ve kaj naj bi delala, lahko kar odpustijo in se zgledujejo po komercialnih TV, kjer podoben obseg oddaj vzdržujejo z 40 - 50 novinarji.