Misice, ki čakajo na snubitev

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Letošnje poletje je očitno zelo romantično. Poroke se vrstijo ena za drugo in poročna mrzlica je prevzela tudi Mariko Savšek, Sabino Remar in Tjašo Kokalj. Vas zanima, kdaj bodo dahnile usodni da?
Oglej si celoten članek

Po Rebeki Dremelj, Iryni Osypenko in Živi Vadnov, ki so v zakonski jarem skočile na isti dan, so o poroki začele razmišljati tudi nekdanje miss Universe Slovenije, Sabina Remar, Tjaša Kokalj in Marika Savšek. "Res je pravi poročni naval. Na nobeno od nedavnih porok nisem bila povabljena, sem pa spremljala po časopisih in bi si zagotovo želela takšno poroko, kot jo je imela Iryna Osypenko Nemec," nam je povedala Sabina in dodala, da se tudi sama s svojim izbrancem Tomažem Kraljem že pogovarja o poroki. "Ne vem, ali bi rekla da ali ne. Verjetno da (smeh). Malo me je tudi strah, čeprav si želim pripadnosti in sanjske poroke. Zakon je ena prelepa stvar, vendar tudi zelo odgovorna in preveč ljudi gre v to neodgovorno, zato bi si sama zagotovo vzela čas za razmislek."

Foto: Nik Rovan Marika Savšek Tudi Tjaša Kokalj poroke še ne načrtuje, a si je želi. "Bila bi nevesta, zakaj pa ne. Vendar se mi zdi, da so nekatere stvari v življenju pomembnejše, kot to, da sem en dan v belem. Če bi šel na kolena, ne bi rekla ne. Sicer pa morate vprašati mojega mladeniča, ki vztrajno in premišljeno molči," nam je zaupala Tjaša, njen izbranec pa je prikimal, da bo v bližnji prihodnosti zagotovo pokleknil.

Marika pa za razliko od Sabine in Tjaše že čaka, da jo njen fant zasnubi, saj pravi, da je moški njenega življenja. "Na nedavni poroki sem prvič sodelovala v boju za šopek, ki mi je priletel naravnost v roke. Na isti poroki je podvezico ujel tudi moj fant, vendar prstana še vedno nisem dobila. Seveda bi odgovorila z da."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.