Magazin > VIP
13 ogledov

Misice, ki čakajo na snubitev

Tjaša Kokalj, Sabina Remar Mediaspeed.net
Letošnje poletje je očitno zelo romantično. Poroke se vrstijo ena za drugo in poročna mrzlica je prevzela tudi Mariko Savšek, Sabino Remar in Tjašo Kokalj. Vas zanima, kdaj bodo dahnile usodni da?

Po Rebeki Dremelj, Iryni Osypenko in Živi Vadnov, ki so v zakonski jarem skočile na isti dan, so o poroki začele razmišljati tudi nekdanje miss Universe Slovenije, Sabina Remar, Tjaša Kokalj in Marika Savšek. "Res je pravi poročni naval. Na nobeno od nedavnih porok nisem bila povabljena, sem pa spremljala po časopisih in bi si zagotovo želela takšno poroko, kot jo je imela Iryna Osypenko Nemec," nam je povedala Sabina in dodala, da se tudi sama s svojim izbrancem Tomažem Kraljem že pogovarja o poroki. "Ne vem, ali bi rekla da ali ne. Verjetno da (smeh). Malo me je tudi strah, čeprav si želim pripadnosti in sanjske poroke. Zakon je ena prelepa stvar, vendar tudi zelo odgovorna in preveč ljudi gre v to neodgovorno, zato bi si sama zagotovo vzela čas za razmislek."

Marika Savšek | Avtor: Nik Rovan Nik Rovan
Tudi Tjaša Kokalj poroke še ne načrtuje, a si je želi. "Bila bi nevesta, zakaj pa ne. Vendar se mi zdi, da so nekatere stvari v življenju pomembnejše, kot to, da sem en dan v belem. Če bi šel na kolena, ne bi rekla ne. Sicer pa morate vprašati mojega mladeniča, ki vztrajno in premišljeno molči," nam je zaupala Tjaša, njen izbranec pa je prikimal, da bo v bližnji prihodnosti zagotovo pokleknil.

Marika pa za razliko od Sabine in Tjaše že čaka, da jo njen fant zasnubi, saj pravi, da je moški njenega življenja. "Na nedavni poroki sem prvič sodelovala v boju za šopek, ki mi je priletel naravnost v roke. Na isti poroki je podvezico ujel tudi moj fant, vendar prstana še vedno nisem dobila. Seveda bi odgovorila z da."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.