Misice o pomenu lepote z namenom

Foto: Arhiv organizatorja Miss sveta 2011 Foto: Arhiv organizatorja Miss sveta 2011 Foto: Arhiv organizatorja Miss sveta 2011 Foto: Arhiv organizatorja Miss sveta 2011 Foto: Arhiv organizatorja Miss sveta 2011 Foto: Arhiv organizatorja Miss sveta 2011
V Londonu potekajo priprave na finalni izbor za najlepšo zemljanko, v okviru katerih so se lepotice z vsega sveta odpravile tudi na Univerzo Cambridge, kjer so s študenti razpravljale o pomenu lepote z namenom v današnji družbi.
Oglej si celoten članek

Lepotice z vsega sveta, ki se v Londonu pripravljajo na finalni izbor Miss sveta 2011, so si v tem času ogledale tudi znamenito Univerzo Cambridge, kjer so s tamkajšnjimi študenti razpravljale o pomenu lepote z namenom. Misice so namreč želele študentom predstaviti, da ima lepota z namenom pomembno vlogo v današnjem svetu in da je za tak naziv treba trdo garati ter da to ni le smehljanje in mahanje publiki. Veliko misic je namreč vključenih v dobrodelne aktivnosti v svojih državah. Naša aktualna miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš je povedala, da so bili študentje pozitivno presenečeni nad njihovimi argumenti.

Naslednji dan je misice, ki se sicer večino časa zadržujejo v zaprtih prostorih pod strogim nadzorom, čakalo tudi veliko vaj koreografije in izbor Miss Beach Beauty ter Top Model. Tako so bile že navsezgodaj zjutraj pripravljene v večernih oblekah za slikanje na London Eye, zvečer pa jih je čakala dobrodelna večerja. Slovenska lepotička se je ob obeh priložnostih predstavila v kreacijah Maje Ferme.

Za našo Lano bomo na finalnem svetovnem izboru Miss sveta 2011, ki ga bomo lahko spremljali na 2. programu televizije SLO, držali pesti 6. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.