Magazin > VIP
25 ogledov

Misice o pomenu lepote z namenom

Miss sveta 2011
1/6
Arhiv organizatorja
V Londonu potekajo priprave na finalni izbor za najlepšo zemljanko, v okviru katerih so se lepotice z vsega sveta odpravile tudi na Univerzo Cambridge, kjer so s študenti razpravljale o pomenu lepote z namenom v današnji družbi.

Lepotice z vsega sveta, ki se v Londonu pripravljajo na finalni izbor Miss sveta 2011, so si v tem času ogledale tudi znamenito Univerzo Cambridge, kjer so s tamkajšnjimi študenti razpravljale o pomenu lepote z namenom. Misice so namreč želele študentom predstaviti, da ima lepota z namenom pomembno vlogo v današnjem svetu in da je za tak naziv treba trdo garati ter da to ni le smehljanje in mahanje publiki. Veliko misic je namreč vključenih v dobrodelne aktivnosti v svojih državah. Naša aktualna miss Slovenije Lana Mahnič Jekoš je povedala, da so bili študentje pozitivno presenečeni nad njihovimi argumenti.

Naslednji dan je misice, ki se sicer večino časa zadržujejo v zaprtih prostorih pod strogim nadzorom, čakalo tudi veliko vaj koreografije in izbor Miss Beach Beauty ter Top Model. Tako so bile že navsezgodaj zjutraj pripravljene v večernih oblekah za slikanje na London Eye, zvečer pa jih je čakala dobrodelna večerja. Slovenska lepotička se je ob obeh priložnostih predstavila v kreacijah Maje Ferme.

Za našo Lano bomo na finalnem svetovnem izboru Miss sveta 2011, ki ga bomo lahko spremljali na 2. programu televizije SLO, držali pesti 6. novembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.