Miss Slovenije odpovedala nastop

Foto: Žurnal24 Sandri je bolezen prekrižala načrte. (Foto: Mediaspeed)
Sandra Adam, miss Slovenije 2010, je iz zdravstvenih razlogov odpovedala nastop na svetovnem izboru.
Oglej si celoten članek

"Organizatorji svetovnega izbora so nas obvestili, da je Sandra zbolela in se zdravi v bolnišnici v Pekingu. Zaradi njenih zdravstvenih težav so se slovenski organizator in njena družina odločili, da bo vrnitev v Slovenijo zanjo najboljša," so sporočili organizatorji slovenskega izbora in dodali, da je Sandri zelo žal, da Slovenije ne bo morala zastopati.

"Zaveda pa se, da je zdravje najbolj pomembno, zato se je z vrnitvijo v Slovenijo strinjala. Ob prihodu v Slovenijo je že obiskala zdravnika, njeno zdravstveno stanje pa se počasi izboljšuje. Za zdaj svojih zdravstvenih težav ne želi pojasnjevati, skupaj pa se bomo odločili, kdaj bo pripravljena odgovarjati na novinarska vprašanja," so še razložili.

 Sandra se na tekmovanje ne more vrniti, saj so priprave v polnem teku. "Preveč je zamudila, zato njena vrnitev ne bi bila smiselna," je za Žurnal24 še povedala Eva Repič, vodja projektov Miss Slovenije za miss sveta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.